Početna - O nama - Galerija - Kontakt     
Welness & SPA > Morahalom, Banja Eržebet
Putovanja
Grupna putovanja
Daleke destinacije
NOVA 2015
Welness & SPA
Krstarenja
Srbija
Poslovni turizam
Sport

Morahalom, Banja Eržebet
  GALERIJA SLIKA

MORAHALOM-BANJA ERŽEBET

 

Morahalom-mali grad u Mađarskoj koji se dinamično razvija, nalazi se na 20 km od granice sa Srbijom i ima oko 5700 stanovnika. Banja Eržebet u Morahalomu sa svojih 13 bazena, sa lečilištem i wellness uslugama, infra i finskom saunom, i povoljnim cenama cele godine očekuje svoje goste. Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je 39.5 stepeni Celzijusovih, sadrži alkali hloride i jod i služi za lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2200 m2. Lekoviti bazeni pune se isključivo lekovitom vodom bez dodavanja hemikalija. Bazene čine privlačnim ugrađene hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga tuš i vodopadi sa raznim elementima. Banja pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste, a za dobru hranu brine čarda koja se nalazi u sastavu banjskog kompleksa.

Wellness usluge koje pruža Eržebet banja su bazeni, kardio treninzi, aerobik, finska sauna, infra sauna, osvežavajuća masaža, detox masaža, limfna masaža aromatičnim uljima, anticelulit masaža, masaža stopala, tajlandska masaža, masaža medom, ralaksaciona masaža, brojni tretmani lica….

 …loše vreme…kiša…sneg… i sl. ne utiče na mogućnost kupanja u banji,..svi termalni bazeni…saune…tursko kupatilo…restorani… su u zatvorenom kompleksu banje Eržebet, … Nema ničeg lepšeg kada se jedan kišni dan umesto u zamračenoj sobi, provede u toplom bazenu sa hidromasažerima ili u nekoj od relaksirajućih sauna…

Hotel Colosseum****

Ovaj elegantni hotel sa 4 zvezdice se nalazi u Morahalomu, na 21 km od centra Segedina. Nudi luksuzno uređene sobe sa klima-uređajem i otvoreni i zatvoreni bazen. Sav smeštaj ima besplatan bežični internet, flat-screen TV i udoban deo za sedenje. Na raspolaganju su i balkon i moderno kupatilo sa bademantilima, papučama i toaletnim priborom.

Hotel Colosseum ima spa centar koji obuhvata đakuzi, saunu i parno kupatilo. Na ponudi su masaže i kozmetički salon u okviru objekta. Gosti mogu da budu aktivni u fitnes centru ili da iznajme bicikl i istraže okolinu.

Restoran hotela Colosseum služi mađarsku kuhinju u elegantnoj trpezariji ili na osunčanoj terasi. Rum servis je na raspolaganju na zahtev.

Svi ostali uslovi korišćenja aranžmana navedeni su u Opštim uslovima putovanja agencije Magic Tours & Travels, koji su u skladu sa Zakonom o turizmu. Uz ovaj program vaze opsti uslovi putovanja agencije Magic Tours & Travels doo

Cene možete preuzeti ovde

  ONLINE REZERVACIJA
Welness & SPA > Morahalom, Banja Eržebet
Ime i prezime*
E-mail
Telefon*
Broj odraslih osoba*
Broj i uzrast dece
Vrsta apartmana*
Period*
Napomena
 
  Svet Turizma
11000 Beogard
Svetozara Radića 1


Tel: 00381 11 3283 022
Tel: 00381 60 0330 703


Mail: info@svet-turizma.rs
Web: www.svet-turizma.rs
IZRADA SAJTOVA ADVIOLA
PUTOVANJA.RS